Τακτικές Πονταρίσματος

betting moneyΜελετήστε και εφαρμόστε δοκιμασμένες τακτικές πονταρίσματος και στοιχηματισμού.

Επιλέξαμε ορισμένες γνωστές και δοκιμασμένες τακτικές πονταρίσματος και σας τις παρουσιάζουμε:

Επίσης θα ήταν χρήσιμο να διαβάσετε μερικά μικρά μυστικά για επιτυχημένο στοιχηματισμό.Τακτικές πονταρίσματος - Betting tactics

Ένα από τα πλέον σημαντικά κεφάλαια στη μελέτη μεθόδων στοιχηματισμού, είναι η επιλογή τακτικής πονταρίσματος (betting tactics). Η διαχείριση και το μέγεθος των πονταρισμάτων στο στοίχημα αποτελεί, ακόμα και για τους έμπειρους παίκτες έναν γρίφο. Η αποτελεσματική διαχείριση του κεφαλαίου, το φιλτράρισμα των αγωνιστικών ειδήσεων αλλά και η αξιολόγηση των πονταρισμάτων είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία που αν δεν προσεγγιστεί με σωστό τρόπο μπορεί να ζημιώσει τον παίκτη ακόμα και αν έχει αρκετά υψηλά ποσοστά επιτυχημένων εκτιμήσεων.

Από τις πιο αξιόπιστες λύσεις - απαντήσεις για τον παίκτη στοιχήματος σε ότι αφορά τη διαχείριση του κεφαλαίου του, θεωρούνται οι στρατηγικές πονταρίσματος που βασίζονται σε flat stakes, δηλάδή είτε σε ισόποσα πονταρίσματα είτε σε πονταρίσματα που προκύπτουν μέσω ενός σταθερού τρόπου υπολογισμού της μίζας, κάτι που βασίζεται συνήθως σε ένα σταθερό ποσοστό επί του αρχικού κεφαλαίου.
Γενικά είναι μια πολύ ισσοροπημένη τακτική που εξυπηρετεί τον μέσο και πειθαρχημένο παίκτη και μπορεί να βοηθήσει αρκετούς χωρίς μεγάλη εμπειρία να κάνουν τα πρώτα ασφαλή στοιχηματικά τους βήματα περιορίζοντας το ρίσκο άστατων staking plans και της χασούρας που αυτά μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και βραχυπρόθεσμα. Η διαχείρηση των αγωνιστικών πληροφοριών είναι σχετικά εύκολη υπόθεση αφού το ποντάρισμα δεν επηρεάζεται από το πόσο "ισχυρό" θεωρεί κανείς πως είναι στοιχηματικά ένα συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Άλλη γνωστή και παλαιά μέθοδος στοιχηματισμού είναι ο περίφημος αναδιπλασιασμός του αρχικού πονταρίσματος ή αλλιώς Martingale. Η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται από το χρηματηστήριο μέχρι το καζίνο (αν και σε μερικά δεν επιτρέπεται) αλλά έχει διαδωθεί και στο διαδικτυακό στοίχημα εξαιτίας των μεγάλων ορίων πονταρίσματος και των ποικίλων διαθέσιμων εταιρειών στοιχήματος.
Η τακτική του αναδιπλασιασμού είναι πολύ απλή κάτι που ευνοεί την γοργή διάδοσή της αλλά και τη συχνή χρήση της από το μέσο παίκτη. Βασίζεται στη λογική του αναδιπλασιασμού του προηγούμενου χαμένου στοιχήματος. Δηλαδή ο παίκτης καλείται να διπλασιάζει, το προηγούμενο ποσό πονταρίσματος του έως προβεί σε μία επιτυχημένη επιλογή.

Τέλος στη λιστα με τις τακτικές πονταρίσματος αξίζει να προσέξουμε και το κριτήριο Kelly (Kelly Criterion), καθώς είναι μια μέθοδος που στηρίζεται στην ευστοχία εκτίμησης του εκάστοτε παίκτη και στις ευκαιρίες που παρουσιάζουν οι εταιρίες στοιχηματισμού (Bookmakers). Η τεχνική αυτή πονταρίσματος είναι προσαρμοστική και επιτρέπει στον εκάστοτε παίκτη στοιχήματος να βάζει το πόσο που ενδείκνυται για το κεφάλαιο που διαθέτει.