Όλα για το στοίχημα

betting money Γνωρίστε και εφαρμόστε δοκιμασμένες τακτικές πονταρίσματος και στοιχηματισμού.

Αξίζει να ξεκινήσετε διαβάζοντας ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες τακτικές πονταρίσματος:

Στη συνέχεια είναι σκόπιμο να διαβάσετε μερικά μικρά μυστικά για επιτυχημένο στοιχηματισμό.

Ποντάρισμα στο αποτέλεσμα ή στην απόδοση;

Αν έχετε αναρωτηθεί κάποια στιγμή, αν αξίζει να ποντάρετε στο στοίχημα βασιζόμενοι κυρίως στο αποτέλεσμα που πιστεύετε πως θα έρθει, τότε η απάντηση είναι πως το παιχνίδι που ταιριάζει περισσότερο σε μια τέτοια λογική είναι το ΠΡΟ-ΠΟ και όχι το στοίχημα. Γιατί το στοίχημα δεν είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται μόνο στην επιτυχημένη πρόβλεψη, αλλά και στην επιλογή αποδόσεων.

Αν για παράδειγμα θεωρείτε πως δύο παιχνίδια έχουν το καθένα από ένα φαβορί με τις ίδιες σχεδόν πιθανότητες νίκης κατά την εκτίμησή σας, αλλά η απόδοση στο ένα από αυτά τα ματς για το φαβορί είναι μεγαλύτερη από ό,τι στο άλλο, είναι λογικό και προφανές πως θα επιλέξετε να ποντάρετε περισσότερο στην επιλογή με τη υψηλότερη απόδοση.

Στο στοίχημα δεν έχει νόημα να ψάξετε τα πιο πιθανά αποτελέσματα ανεξαρτήτως απόδοσης. Στο στοίχημα αξίζει να εντοπίσετε τις αποδόσεις εκείνες που είναι υψηλότερες σε σχέση με τις πιθανότητες που θεωρείτε πως υπάρχουν να έρθει το αποτέλεσμα. Άρα κάνετε τις επιλογές σας έχοντας ως κανόνα το συνδυασμό υψηλής απόδοσης και καλών πιθανοτήτων να προκύψει το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις γνώσεις και την αντίληψή σας.