Όλα για το στοίχημα

betting money Γνωρίστε και εφαρμόστε δοκιμασμένες τακτικές πονταρίσματος και στοιχηματισμού.

Αξίζει να ξεκινήσετε διαβάζοντας ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες τακτικές πονταρίσματος:

Στη συνέχεια είναι σκόπιμο να διαβάσετε μερικά μικρά μυστικά για επιτυχημένο στοιχηματισμό.

Πώς να ρεφάρετε;

Ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά στην τακτική πονταρίσματος των σοβαρών παικτών, είναι ο τρόπος που διαχειρίζονται την απώλεια χρημάτων από κάποια επιλογή που δε βγήκε. Αστοχίες στις προβλέψεις ή αρνητικές εκπλήξεις μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ακόμα και οι καλύτεροι και πιο ενημερωμένοι φίλοι του στοιχηματισμού. Η μεγάλη διαφορά όμως, ανάμεσα στους συγκροτημένους παίκτες και σε αυτούς που κινούνται με αμετροέπεια φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις ήττες τους οι μεν και οι δε.

Η απάντηση λοιπόν στο πολύ συχνό ερώτημα "πώς να ρεφάρω", είναι όσο περίεργο και αν ακούγεται, η συμβουλή "μη σκέφτεσαι το ρεφάρισμα στα επόμενα πονταρίσματα".

Τί σημαίνει αυτή η μικρή συμβουλή. Σημαίνει πως για έναν συγκροτημένο παίκτη, κάποια στραβά αποτελέσματα δε θα τον βγάλουν εκτός πορείας και δεν θα μετατρέψουν τη νιφάδα σε χιονοστιβάδα. Αν προσπαθήσετε να ρεφάρετε άμεσα τα χρήματα που χάσατε από ένα ποντάρισμα, το πιο πιιθανό είναι να γίνετε παρορμητικοί και να οδηγηθείτε σε επιλογές που δε θα κάνατε υπό κανονικές συνθήκες. Αυτό περιστασιακά μπορεί να αποδώσει, αλλά συνήθως αντί να λύσει, μεγαλώνει το πρόβλημα, καθώς οι επιπόλαιες κινήσεις μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικότερες απώλειες. Αντίθετα αν έχετε γερές βάσεις στον τρόπο σκέψης και πονταρίσματος, θα συνεχίσετε να κινείστε με στόχο μικρές νίκες που θα σας οδηγήσουν έστω και μακροπρόθεσμα σε θετικό ισοζύγιο.